"Vidhu Vinod Chopra"
HD Broken Horses (2015) 2015 5.6
Broken Horses (2015)
Broken Horses (2015)

Broken Horses (2015)

Dramë Krim Mister Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Broken Horses (2015)
HD
IMDb: 5.6
101 min

Lidhja e vëllazërisë, ligji i besnikërisë dhe padobia e dhunës në luftën mes bandave në kufirin Mekiskan-Amerikë…

Country: