"Vince Gilligan"
Breaking Bad 2008
Breaking Bad
Breaking Bad

Breaking Bad

Dramë  2008 Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
TMDb: 9.5
45,47 min

Walter White, një mësues kimie nga New Mexico është diagnostikuar me kancer dhe mëson se ka vetëm 2 vite jetë. Papritur ai e gjen veten duke prodhuar sasi droge bashkë…

Status: Ended
Genre: Dramë
HD El Camino: A Breaking Bad Movie (2019) 2019 7.3
El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)
El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

Aksion Dramë Krim Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)
HD
IMDb: 7.3
122 min

Pasi shpëton Xhekun dhe bandën e tij, Xhes Pinkman arratiset nga policia dhe përpiqet t’u shpëtojë trazirave të tij të brendshme.

Country: