"Vince Marcello"
FULL HD The Kissing Booth 3 (2021) 2021 4.9
The Kissing Booth 3 (2021)
The Kissing Booth 3 (2021)

The Kissing Booth 3 (2021)

Komedi Romancë  2021 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
The Kissing Booth 3 (2021)
FULL HD
IMDb: 4.9
112 min

Është verë para se Ela Evans të shkojë në kolegj, ajo duhet të marrë një vendim të rëndësishëm…

HD The Kissing Booth 2 (2020) 2020 6.1
The Kissing Booth 2 (2020)
The Kissing Booth 2 (2020)

The Kissing Booth 2 (2020)

Komedi Romancë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Kissing Booth 2 (2020)
HD
IMDb: 6.1
130 min

Në shkollë të lartë, Elle ka një marrëdhënietë gjatë me të dashurin e saj të ëndrrave Noah, bën aplikimet për kolegj dhe krijon një miqësi të re me një djalosh…

Country: ,
HD The Kissing Booth (2018) 2018 6.1
The Kissing Booth (2018)
The Kissing Booth (2018)

The Kissing Booth (2018)

Komedi Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Kissing Booth (2018)
HD
IMDb: 6.1
105 min

Një nxënëse gjimnazi detyrohet të përballet me pëlqimin e saj të fshehtë në kabinën e puthjeve. Gjërat nuk shkojnë ashtu siç do të donte ajo, pasi në mes është shoku…

Country: ,