"Vincent Kesteloot"
HD A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012) 2012 5.7
A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)
A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)

A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)

Animuar Aventurë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)
HD
IMDb: 5.7
92 min

Semi dhe Rei, dy breshkat e ujit, kapen dhe futen brenda një akuariumi gjigant në Dubai. Dy shokët e vjetër, bashkë me të gjitha kafshët e tjera detare, do të…

Country: , , ,
HD The Queen’s Corgi (2019) 2019 4.8
The Queen’s Corgi (2019)
The Queen’s Corgi (2019)

The Queen’s Corgi (2019)

Animuar Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
The Queen’s Corgi (2019)
HD
IMDb: 4.8
85 min

Qeni i preferuar i Mbretëreshës humbet pas një ngjarje të dyshimtë dhe e gjen veten në një shtëpi qensh ku duhet të mësohet me jetën e rrugës, por do të…

Country: ,
The Wild Life (2016)
HD
IMDb: 5.4
91 min

Në një ishull të vogël ekzotik, e Marta, një papagall i veçantë, jeton me shokët e tij të çuditshëm si në parajsë. Sidoqoftë, e Marta nuk ndalon së ëndërruari për…

Country: ,