"Vincent Kok"
Gorgeous (1999)
HD
IMDb: 6.1
121 min

Një vajzë romatike udhëton në Hong Kong në kërkim të dashurisë dhe takon një luftëtar profesionist me të cilin dashurohet.

Country: ,