"Vincent Soberano"
HD The Trigonal: Fight for Justice (2018) 2018 4.9
The Trigonal: Fight for Justice (2018)
The Trigonal: Fight for Justice (2018)

The Trigonal: Fight for Justice (2018)

Aksion Dramë Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
The Trigonal: Fight for Justice (2018)
HD
IMDb: 4.9
122 min

Një organizatë kriminale fton një kampion të tërhequr MMA për të marrë pjesë në dyluftime të jashtëligjshme, por pasi ai refuzon dhe një kriminel i vret shokun dhe i përdhunon…

Country: