"Vitaliy Vorobyov"
The Bomber (2011)
HD
IMDb: 6.9
181 min

Gjatë regjimin sovjetik një pilot i ri rus dhe shumë i zoti dërgohet me mision për të ndihmuar guerrilasit gjatë Luftës së Dytë Botërore. Por gjërat nuk do të shkojnë…

Country: ,