Dishoom (2016)

Kur lojtari i kriketit indian Viraj Sharma humbet në lindjen e mesme , dy policë Kabir Shergill dhe Junaid Ansari duhet të bashkohen për një sulm 36 orësh para se të filloj ndeshja Indi – Pakistan.

Koha: 124 min