PRISNI 7 SEKONDA

Distance

Pasi Emil trashëgon shtëpinë e gjyshit të tij të ndjerë, ai zbulon se aty fshihet një portal i cili të çon një një botë magjike. Por kjo magji ka dy anë, të mirën dhe të keqen..

Koha: 35 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *