PRISNI 7 SEKONDA

District 13: Ultimatum

Damian dhe Leito rikthehen ne Zonen B13 me misionin per te sjelle paqe ne sektorin problematik i cili kontrollohet nga 5 kryetare bandash perpara se sherbimi sekret te marre masa drastike.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *