Dogs Five-Star Hotel (2012)

Sara dhe Luka janë të dashuruar dhe kanë një plan për të ardhmen e tyre: të hapin hotelin më të mirë në botë për qen. Pa asnjë mundësi tjetër, përveçse t’u kërkojnë ndihmë prindërve të tyre për t’a realizuar, gjërat shkojnë si mos më keq, sepse familjet janë shumë të ndryshme nga njëra tjetra.

Koha: 90 min