PRISNI 7 SEKONDA

Dolemite Is My Name

Dëshira për të qenë i famshëm dhe për të lënë gjurmën e tij në botën, bën që Rudi Rei Mur të mos dorëzohet asnjëherë dhe të provojë çdo fushë të artit. Ai formon një skuadër të pazakontë artistësh dhe realizon një film të çuditshëm për të tërhequr vëmendje e publikut, duke rrezikur gjithçka dhe duke u përkushtuar me mish dhe shpirt.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *