Dora and the Lost City of Gold (2019)

Pas vitesh të tërë duke eksploruar xhunglën me prindërit e saj, Dora shpërngulet në qytet për të filluar një nga aventurat më të vështira që ka parë ndonjëherë, t’i mbijetojë gjimnazit dhe të bëjë miq të rinj.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *