Dostana (2018)

Dy djem shtiren sikur nuk janë të interesuar për vajza në mënyrë që të marrin një apartament nga një grua në Majemi. Kur të dy bien në dashuri me shoqen e tyre të dhomës, të qeshurat pasojnë tek ata përpiqen ta bindin që nuk janë të interesuar pas saj dhe në fshehtësi ata përpiqen ti fitojnë zemrën.

Koha: 145 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *