Dracula Untold (2014)

Vlad Tepes është një hero i madh, por kur mëson se Sulltani po përgatitet për betejë dhe kërkon të mbledhë 1.000 djem të vegjël për ushtrinë e tij, ai zotohet se do të gjejë një mënyrë për të mbrojtur familjen dhe popullin e vet. Vlad bashkohet me forcat e errëta në mënyrë që të marrë fuqinë për të shkatërruar armiqtë që janë kërcënim për të.

Koha: 92 min