Dragon Ball Super: Broly (2018)

Goku dhe Vexhita ndeshen me Brolin, një luftëtar sajan ndryshe nga çdo luftëtar që janë ndeshur më parë.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *