Dragon Ball: The Path to Power (1996)

Sferat e Dragoit : Rruga drejt Fuqisë. Son Goku do të përfshihet në një aventurë të mrekullueshme ku do të takohet me shumë njerëz të rinj dhe sigurisht me shumë sfida. Ai së bashku me miqtë e tij do të provojnë të mbledhin shtatë Sferat e Dragoit dhe do të provojnë të mposhtin organizatën ushtarake famëkeqe Red Ribon.

Koha: 80 min