Dragon Ball Z: Bardock – The Father of Goku (1990)

Kjo është historia e Bardok, babait të Gokut. E cila tregon për shkatërrimin e planetit Vexhita dhe rebelimin e babait të Gokut ndaj të fuqishmit Friza!

Koha: 48 min