Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)

Satani sfidohet nga një rival i vjetër, i cili ka shpikur disa bioluftëtarë dhe ka ringjallur Brolin. Pasi ai ringjallet, Goteni, Tranksi dhe të tjerët duhet të bëjnë çmos për ta ndaluar Brolin dhe fuqinë e tij shkatërruese.

Koha: 47 min