Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015)

Në një ditë të qetë në Tokë, dy të mbijetuar nga ushtria e Frizës të quajtur Sorbet dhe Tagoma, shkojnë për të gjetur sferat e dragoit me qëllim për të ringjallur Frizën. Ia dalin mbanë, dhe Friza më pas kërkon të hakmerret kundër sajanëve.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *