Dragon Ball Z: The Tree of Might (1990)

Sferat e Dragoit : Pema e Fuqisë. Goku dhe shokët e tij do të detyrohen të përballen me Tarlesin dhe ushtarët e tij, pasi ai mbolli në Tokë një pemë, e cila do të thithte të gjithë fuqinë e Tokës dhe do të lindte një frut që përmban fuqinë e thithur. Tarlesi synon të hajë frutin e pemës, por Luftëtarët Z do të bëjnë të pamundurën për ta ndalur.

Koha: 60 min