Dragon Ball Z: Wrath of the Dragon (1995)

Një qenie misterioze e quajtur Hoi vjen në Tokë dhe u kërkon luftëtarëve Z të përdorin sferat e dragoit që ta ndihmojnë të çlirojë Tepionin. Tepioni është një luftëtar antik i burgosur në një kuti muzike, dhe Hoit i duhet për të shmangur përbindëshin Hildegarn, i cili po vjen të shkatërrojë Tokën. Por, kur ata zbulojnë se Hoi është i mbijetuari i fundit i një race të keqe të cilët kërkonin shkatërrimin e atyre që konsideronin inferiorë, dhe me çlirimin e Tepionit ata çliruan edhe Hildegarnin, ata duhet të luftojnë bashkë me Tepionin për të ndaluar përbindëshin.

Koha: 52 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *