Dragon Blade (2015)

Kinë, gjatë dinastisë Han (206-220 Pas Krishtit), Huo An (Xheki Çan), një zyrtar i burgosur dhe i skllavëruar për një krim të cilin nuk e ka kryer ai, fillon një aleancë të çuditshme me një ushtar romak të quajtur Lucius…

Koha: 127 min