PRISNI 7 SEKONDA

Dragon Quest: Your Story

Luka, një hero, duhet të ndjekë hapat e babait të tij për të gjetur shpatën Zenitiane dhe për t’i dhënë fund sundimit të peshkopit të lig, Ladja.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *