Dragon Rider (2020)

Një treshe e vështirë heronjsh – një dragua, një djalë dhe një dhelpër pylli – fillojnë një aventurë epike për të gjetur “Rim of Heaven” – streha e sigurt mitologjike për të gjithë dragoit.

Koha: 91 min