PRISNI 7 SEKONDA

Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse

Kur Garethi aspirohet nga kalorësia shkon në kërkim të një komete të rënë ku thuhet se përmban ar, ai më shumë tronditet kur e gjen dragoin. Pasi dragoi ia shpëton jetën Garethit, të dy lidhen bashkë, dhe duhet të punojnë së bashku për të mposhtur një magjistar të fuqishëm dhe për të ndaluar mbretërimin e tij të terrorit.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

david

at 11:23 am

pse spuno