PRISNI 7 SEKONDA

Dragonheart: Vengeance

Lukas, nje fermer i ri, familja e të cilit u vra nga disa plaçkitës në fshat, kerkon te hakmerret për ta dhe nis një udhetim duke krijuar një skuader me një dragua madheshtor dhe me një mercenar të quajtur Darius.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *