Dredd (2012)

Në një të ardhme katastrofike, popullata e mbetur është transferuar në disa mega-qytete, ku policë të plotfuqishëm dhe ultravjollcë janë duke kërkuar për terroristë.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *