Dumb and Dumber To (2014)

Pas 20 vitesh nga aventura e tyre e parë, Loid dhe Herri nisen në një udhëtim për të gjetur vajzën e sapo zbuluar të Herrit, e cila u dha për birësim.

Koha: 109 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *