Early Man (2018)

Shpellari Dag, ndihmësi i tij derrkuc Hognob dhe pjesa tjetër e fisit të tyre përballen me një kërcënim. Lordi Nuth ka në plan t’u marrë luginën dhe ta shndërrojë atë në një minierë gjigante. Dagu dhe Hognobi duhet të bashkojnë njerëzit e tyre për të mposhtur armikun e fuqishëm që vjen nga Epoka e Bronzit…

Koha: 89 min