Earth to Echo (2014)

Një grup fëmijësh kalojnë, natën e fundit bashkë duke ndihmuar një mik të vogël alien të kthehet në shtëpi. Por ata vënë veten në rrezik prej gjuetarëve që duan këtë krijesë, dhe rrugës mësojnë më tepër rreth miqësisë dhe vetes së tyre.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *