Earthquake Bird (2019)

Lusi punon prej 5 vitesh si përkthyese në Japoni. Gjithçka do të ndryshojë kur në jetën e saj vjen Lili, një vajzë që do i prishë punët mes saj dhe Teixhit. Një vrasje ndodh. Kush është fajtori?

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *