Echo Boomers

5 të diplomuar në kolegj mendojnë se mënyra më e mirë për të ndryshuar ekonominë e padrejtë dhe për të jetuar jetën që kanë dashur gjithmonë është të vjedhin nga më të pasurit e Çikagos dhe t’ia japin vetes së tyre…

Zhanri: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *