A Thought of Ecstasy (2017)

KUJDES! FILMI NDALOHET PËR SHIKUES NËN 18 VJEÇ! PËRMBAN DISA SKENA TË FORTA NUDITETI DHE EROTIZMI! Një burrë në kërkim të dashurisë së humbur. Një grua e humbur në dëshirën për hakmarrje. Një vend i paralizuar nga nxehtësia. Dhe një ditar 20 vjeçar që ringjall kujtime duke të çuar në vetëshkatërrim.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *