El Infierno (2010) A.K.A Hell

El Beni deportohet nga SHBA dhe kthehet në shtëpi në një Meksikë të shkatërruar nga luftërat e drogës. Ai bashkohet dhe fillon të ngjitet në hierarki, duke gjetur një jetë të begatë plot para, gra, dhunë dhe argëtim.

Koha: 149 min