Elektra (2005)

Elektra, një luftëtare pasi i mbijeton një përballje me vdekjen, bëhet vrasëse me pagesë dhe përpiqet të mbrojë dy objektivat e saj të fundit, një baba të vetëm dhe vajzën e tij të vogël nga një grup vrasësish mbinatyror.

Koha: 97 min