Elite Squad: The Enemy Within

Pas një revolte në burg, ish kapiteni Nascimento, tashmë një oficer i lartë në Rio de Janeiro, përfshihet në një luftë të përgjakshme mes zyrtarëve të qeverisë dhe grupeve paraushtarake.

Zhanri: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *