Embrace of the Serpent (2015)

Historia e marrëdhënies midis Karamkates, një shërues Amazonian dhe i mbijetuari i fundit i njerëzve të tij, dhe dy shkencëtarëve që punojnë bashkë përgjatë dyzet viteve për të kërkuar një bimë shëruese të shenjtë në Amazonë.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *