Emelie (2015)

Një djalë i vogël përpiqet të shpëtojë motrën dhe vëllain e tij të vogël kur dadoja e tyre e re fillon të shfaqë natyrën e saj psikike.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *