PRISNI 7 SEKONDA

Eminence Hill

Një rrugë hakmarrjeje i drejton një vrasës famëkeq dhe një njeri ligji drejt një qyteti fanatikësh, ku përveç peripecive të tjera, do të derdhet edhe gjak.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *