Emperor

Duke luftuar për të shkuar drejt veriut, që të fitojë lirinë e tij dhe të familjes së tij, skllavi Shields Green me nofkën “Perandori” bashkohet me abolicionistin John Brown për një kryengritje të guximshëm në Harpers Ferry, në vitin 1859.

Zhanri: AksionDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 4.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *