Enemies Closer (2013)

Në një pyll në kufirin midis Amerikës dhe Kanadasë, dy armiq të betuar duhet të punojnë bashkë për t’i shpëtuar një karteli droge të pamëshirshëm.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *