Enola Holmes (2020)

Pasi motra e vogel e Sherlock Holmes, Enola zbulon që nëna e saj është zhdukur, ajo niset në kërkim të saj, duke u bërë një super mendjelehtë në rrugën e saj, pasi ajo vë në majë të gishtit vëllain të saj të famshëm dhe zbulon një komplot të rrezikshëm rreth një Lordi të vogël misterioz…

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *