PRISNI 7 SEKONDA

Enter the Void

Një shpërndarës amerikan droge që jeton në Tokio tradhtohet nga miku i tij më i mirë dhe vritet gjatë një marrëveshje droge. Shpirti i tij, duke parë pasojat e vdekjes së tij, kërkon ringjallje.

Koha: 161 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *