Epic (2013)

Një adoleshente transportohet në një pyll ku po ndodh një betejë midis forcave të mirës dhe së keqes. Ajo bashkohet me një grup të çuditshëm karakteresh për të shpëtuar botën e tyre… dhe tonë.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *