Seria e rradhës

Chernobyl: Aftermath Sezoni 1 – Episodi 1

Lera arrin në Prypyat. Pasi i vjedhin pashaportën, një oficer ushtarak synon të fitojë zemrën e Lerës dhe përdor pushtetin e tij për t’ia rimarrë. Por ajo bie në dashuri me Vitasin, një inxhinier bërthamor.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *