Seria mbrapaSeria e rradhës

Chernobyl: Aftermath Sezoni 1 – Episodi 2

Centrali bërthamor i Çernobilit shpërthen, duke shkatërruar gjithçka përreth. Vitasi nxiton për në kompleks, por është tepër vonë. Sveta vdes, duke lënë pas një vajzë, për të cilën Lera vendos të kujdeset. Ihor thur një plan që Vitas dhe Lera të mos jenë bashkë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *