Seria mbrapaSeria e rradhës

Chernobyl: Aftermath Sezoni 1 – Episodi 3

Kanë kaluar 30 vite nga tragjeda e Çernobilit dhe Lera përpiqet të bëjë një jetë normale. Kur i kërkohet të marrë pjesë në një ngjarje bamirësie, Ihor përzihet përsëri në jetën e saj dhe mundohet që ta fitojë sërish. Vitasi mëson për këtë dhe për mbijetesën e Leras. Të dy burrat luftojnë për dashurinë e Lera-s.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *