Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 10

Udhëtoni në Anglinë e shekullit të 19-të dhe njihuni me Majkëll Ferëdej, një fëmijë i varfër i cili u rrit për të shpikur motorrin dhe gjeneratorët. Idetë e tij mbi elekticitetin dhe zbulimi i fushës magnetike, ndryshuan botën dhe i hapën udhë shkencëtarëve të ardhshëm që të bëjnë hapa gjigandë në botën e teknologjisë së lartë dhe të komunikimit të menjëhershëm.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *