Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 11

Anija e imagjinatës udhëton nëpër kozmos, për të zbuluar mundësinë e qenieve që jetojnë përgjithmonë si dhe për të shpjeguar se përse qytetërimet zhduken. Më pas, do të vizitoni Kalendarin Kozmik të së Ardhmes dhe të sodisni çfarë shtrihet përpara, me një vizion shpresëdhënës.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *